محمدمهدی طهرانچی گفت: مشکل کنکوریهای تک رقمی فضای فکری است که برایشان ساخته شده است، این دانشجویان توفیقی پیدا کردهاند و این توفیق طوری نیست که هر داوطلبی که توانست در کشور رتبه تک رقمی کسب کند باید از کشور برود و این مفروض غلطی است و با این حرفها تغییر نمیکند و این رسالت دانشگاهها است که به نوع تربیت دانشجویان دقت کند.
وی افزود: متأسفانه دانشگاهها در این زمینه رسالتشان را به خوبی انجام نمیدهند و دانشجویانی که به رشتههای پزشکی یا دندانپزشکی میروند مفروضشان این است که بمانند و دانشجویانی که به رشتههای مهندسی میروند مفروضشان این است که بروند؛ بنابراین اشکال در این است که در دورانی که بچهها را پذیرش میکنیم روی مؤثربودنشان کار نمیکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: وزارت علوم باید دقت جدی کند و نباید دانشجویان را صرفاً برای دوره کارشناسی پذیرش کند، وزارت علوم باید کارشناسی ارشد پیوسته داشته باشد و رتبههای اول در کارشناسی ارشد پیوسته تحصیل کنند. ۴ سال دوره کارشناسی قدری هیجانی است و آنجا تصمیمات، تصمیمات پختهای نیست و وزارت علوم باید پیرامون این موضوع تجدیدنظر کند و همانطور که دوره پزشکی ۶-۵ سال است، اینجا هم باید ۱۰۰ رتبه اول کنکور را در این حالت درگیر کنیم.
وی گفت: دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد درگیر مسائل واقعی کشور میشوند؛ لذا مهمتر از بورسیه کردن این دانشجویان مساله موثر بودن است نه مسأله پول؛ بنابراین باید مسأله بودن را برای این دانشجویان جا انداخت.
نظر شما